Terug

HOME Makelaars als hoofdsponsor Loop Esch Door!

Foto nieuwsbericht Loop Esch Door

Voor de 1e editie is HOME makelaars de hoofdsponsor van Loop Esch Door Tubbergen. HOME makelaars verbindt zich als naamgevend partner aan het evenement, een samenwerking om trots op te zijn aldus Hubert Klein Haarhuis (bestuurslid Loop Esch Door). 

Samenwerking HOME makelaars en Loop Esch Door

Dat Loop Esch Door en HOME makelaars elkaar gevonden hebben in deze samenwerking is niet verassend. Bart Vennegoor van HOME makelaars was direct enthousiast: ‘We ondersteunen graag een sportief evenement waar wij zelf bij betrokken zijn en enthousiast van worden. Het team van HOME loopt dan ook zeker mee bij één van de afstanden. Om vitaal en gezond te blijven lopen velen van ons regelmatig een rondje hard of zijn op andere manieren sportief bezig. Zo blijven we fit en kunnen we blijven rennen voor onze klanten!’

HOME makelaars wil samen met Loop Esch Door een evenement neerzetten voor alle niveaus en doelgroepen, om de komende jaren mensen te stimuleren om (hard) te lopen voor een gezonde en vitale leefstijl. ‘Wij zijn dan ook enorm trots dat we dit evenement mogen opluisteren met een sponsordeelname! En nu snel in training om fit aan de start te verschijnen!’, aldus Bart.

Op de foto ziet u Joost Boerrigter, Bart Vennegoor (HOME makelaars) en Hubert Klein Haarhuis.