Terug

Lancering website!

Website online 3

De website van Loop Esch Door is nu officieel gelanceerd. In samenwerking met Robuust is de website ontwikkeld. Op de website staat alle belangrijke informatie over het sportevenement op 16 oktober, zoals het parcours, hoe je moet inschrijven en het programma. En wat zijn wij er trots op!

Eigenaren Bob Olde Hampsink en Sander Tijink van Robuust twijfelden geen moment toen ze werden benaderd voor een samenwerking. 'We vinden het fantastisch dat er een hardloopevenement in Tubbergen wordt georganiseerd. Voor ons was het vanzelfsprekend om Loop Esch Door te ondersteunen door het ontwikkelen van de website', aldus Bob en Sander. Zelf zijn ze ook fanatieke hardlopers en lopen ze samen met het team Robuust mee op de 5 KM Robuust, de afstand waaraan de naam is gekoppeld. ‘We hopen op een gaaf, jaarlijks terugkerend evenement met veel hardlopers aan de start!'

Nieuwsgierig geworden naar de website? Ga dan snel naar www.loopeschdoor.nl. Wil je meer weten over het team van Robuust? Check dan hun website www.robuust.digital .

Op de bijgevoegde foto ziet u Sander Tijink en Bob Olde Hampsink.